Κλειστά τα καταστήματα της Λαμίας, σήμερα του Αγίου Πνεύματος

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2024 09:03 Κλειστά τα καταστήματα της Λαμίας, σήμερα του Αγίου Πνεύματος

Η ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου για την ημέρα του Αγίου Πνεύματος (24/6):

«Με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Πνεύματος τη Δευτέρα 24 Ιουνίου ,υπενθυμίζουμε πως για τα εμπορικά καταστήματα που δραστηριοποιούνται εντός Δήμου Λαμιέων είναι εθιμική αργία .

Ως εκ τούτου η αγορά της πόλης μας θα παραμείνει κλειστή όπως και κάθε χρόνο τη συγκεκριμένη ημέρα

Η εορτή του Αγίου Πνεύματος δεν περιλαμβάνεται στις επίσημες αργίες που ορίζει ο νόμος για τον ιδιωτικό τομέα.

Είναι αργία για δημοσίους υπαλλήλους και εργαζομένους στην τοπική αυτοδιοίκηση. Αυτό σημαίνει ότι όλες οι δημόσιες / δημοτικές υπηρεσίες είναι κλειστές.

Κλειστά μένουν επίσης όλα τα εκπαιδευτικά ιδρύματα (δημόσια και ιδιωτικά), αλλά και οι τράπεζες.

Σύμφωνα με το Κέντρο Πληροφόρησης της ΓΣΕΕ, οι ιδιωτικές επιχειρήσεις στη χώρα μας αργούν στην περίπτωση που η εορτή του Αγίου Πνεύματος έχει χαρακτηρισθεί αργία από διάταξη ΣΣΕ, Κανονισμού Εργασίας της επιχείρησης ή από επιχειρησιακή συνήθεια και έθιμο, κατά το οποίο η επιχείρηση παραμένει κλειστή την ημέρα αυτή.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση