Δίπλα στους κατοίκους της Παύλιανης το ΜέΡΑ25 Φθιώτιδας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2024 20:17 Δίπλα στους κατοίκους της Παύλιανης το ΜέΡΑ25 Φθιώτιδας

«Να καταπέσουν οι αγωγές SLAPP»…

Κοντά στους κατοίκους της Παύλιανης δηλώνει η ενωτική πρωτοβουλία ΜέΡΑ25 | Ανατρεπτική Οικολογική Αριστερά Φθιώτιδας στον αγώνα του σαν αποτραπεί η κατασκευή του υδροηλεκτρικού έργου.

«Είμαστε αλληλέγγυοι στον αγώνα τους για την προστασία του απαράμιλλου φυσικού περιβάλλοντος της Οίτης. Ένα φυσικό περιβάλλον μοναδικό, με πηγές και νερά που σχηματίζουν φυσικούς καταρράκτες στην παραποτάμια διαδρομή της Παύλιανης, η οποία καταλήγει σε Υδροβιότοπο με προστατευόμενα σπάνια είδη», σημειώνει το ΜέΡΑ25 Φθιώτιδας, που κατηγορεί την εταιρία για καταστροφικό έργο με τη στήριξη του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας αλλά και της κυβέρνησης.

«Στο όνομα της πράσινης ανάπτυξης, προωθούνται, χωρίς σχεδιασμό και ολοκληρωμένες μελέτες περιβαλλοντικών επιπτώσεων, υδροηλεκτρικές μονάδες παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας σε χώρους με μοναδική φυσική ομορφιά, φαραωνικά φωτοβολταϊκά σε καλλιεργήσιμες εκτάσεις και γιγαντιαίες, βιομηχανικές ανεμογεννήτριες στα βουνά», καταγγέλλουν και υπογραμμίζουν:

«Ως ΜέΡΑ25 | Ανατρεπτική Οικολογική Αριστερά είμαστε κατηγορηματικά αντίθετοι προς όποια "επένδυση" καταστρέφει το μοναδικό φυσικό περιβάλλον της χώρας μας και στεκόμαστε αλληλέγγυοι προς τις ομάδες κατοίκων που αντιδρούν στις περιβαλλοντοκτόνες πολιτικές που ακολουθούνται».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση