Σταϊκούρας: Παραδίδεται πριν τον Νοέμβριο του 2025 η Ογκολογική του ΓΝ Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 25 Ιουνίου 2024 08:08 Σταϊκούρας: Παραδίδεται πριν τον Νοέμβριο του 2025 η Ογκολογική του ΓΝ Λαμίας

Έχει ολοκληρωθεί το 25% του έργου…

Για μία ακόμη φορά, ο Υπουργός Υποδομών & Μεταφορών και Βουλευτής Φθιώτιδας Χρήστος Σταϊκούρας βρέθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, για το υπό εξέλιξη έργο «Ανέγερση νέου κτιρίου με αμφιθέατρο για την επέκταση της ογκολογικής κλινικής και την ένταξη του νέου κέντρου ακτινοθεραπείας, συμπεριλαμβανομένου και του τμήματος πυρηνικής», που χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.

Ο Υπουργός παρακολουθεί στενά την πρόοδο των εργασιών, σε ένα έργο που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και η υλοποίησή του πλέον προσεγγίζει το 25% του οικονομικού αντικειμένου.

Σύμφωνα με τον κ. Σταϊκούρα, η ολοκλήρωσή του αναμένεται πριν από τον Νοέμβριο του 2025.

«Ένα εμβληματικό έργο για τη Στερεά Ελλάδα, για το οποίο εργαζόμαστε μεθοδικά και συστηματικά την τελευταία τριετία, προχωρά, με στόχο την ενδυνάμωση του δικαιώματος της ισότιμης πρόσβασης των πολιτών στις δημόσιες υπηρεσίες υγείας», δήλωσε σχετικά ο Υπουργός Υποδομών & Μεταφορών, Χρήστος Σταϊκούρας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση