Εργασίες στο δίκτυο και νέες διακοπές ρεύματος στους Δήμους Λοκρών και Καμένων Βούρλων

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 25 Ιουνίου 2024 12:46 Εργασίες στο δίκτυο και νέες διακοπές ρεύματος στους Δήμους Λοκρών και Καμένων Βούρλων

Την Τετάρτη 26 Ιουνίου…

Συγχρόνως με τις εργασίες στην περιοχή της Μαλεσίνας και το τριήμερο διακοπών ρεύματος στην περιοχή, το Πρακτορείο Αταλάντης του ΔΕΔΔΗΕ ανακοίνωσε και νέες διακοπές ρεύματος σε περιοχές του Δήμου Λοκρών αλλά και του Δήμου Καμένων Βούρλων για την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024.

Αναλυτικά οι περιοχές και οι ώρες διακοπής στο Δήμο Λοκρών:

Στην Περιοχή του ΘΕΟΛΟΓΟΥ, ΤΟΥ ΟΣΜΑΕΣ,ΤΗΣ ΛΕΚΟΥΝΑΣ, ΤΗΣ ΒΛΥΧΑΔΑΣ, ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, Ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣ, ΒΟΥΣΤΑΣΙΟ ΚΑΡΑΜΙΤΖΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ Φ/Β ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ, από ώρες 08:00 π.μ. έως 08:15 π.μ. καθώς και 10:30 π.μ. έως 10:45 π.μ. και 16:00 μ.μ. έως 16:30μ.μ.

Στον ΟΣΜΑΕΣ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ 39,40,41 από 08:00 έως 16:30 μ.μ.

Στο Δήμο Καμένων Βούρλων:

Στην Περιοχή ΛΙΑΠΑΤΟΡΕΜΑ,ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΟΔΗΓΗΤΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΓΓΕΛΗΣ από 08:00 έως 16:30 μ.μ.

Σημειώνεται ότι επειδή πρόκειται για τεχνικές εργασίες μπορεί να υπάρξει μικρή μεταβολή στις ώρες διακοπής, δηλαδή να μειωθούν οι ώρες (το συνηθέστερο) ή αν προκύψουν απρόβλεπτες τεχνικές δυσκολίες να γίνει μικρή υπέρβαση.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση