Αποκομιδή ξερών χόρτων και κλαδεμάτων οικοπεδικών και λοιπών ακάλυπτων χώρων από τον Δήμο Λαμιέων

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 25 Ιουνίου 2024 15:03 Αποκομιδή ξερών χόρτων και κλαδεμάτων οικοπεδικών και λοιπών ακάλυπτων χώρων από τον Δήμο Λαμιέων

Στην αποκομιδή ξερών χόρτων και κλαδεμάτων, από καθαρισμούς που πραγματοποιούν δημότες της πόλης σε ιδιόκτητα οικόπεδα τους και σε λοιπούς ακάλυπτους χώρους, ως υποχρεωτικό μέτρο πρόληψης και αποτροπής πρόκλησης πυρκαγιών κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, προχωρούν σε καθημερινή βάση τα αρμόδια συνεργεία του Δήμου Λαμιέων, υπό τον συντονισμό των Αντιδημάρχων Κώστα Κερπινιώτη και Γιώργου Ζήσιμου.

Η απομάκρυνση των περιττών υλικών από τα οικόπεδα των πολιτών που μπορεί να αποτελέσουν εστία κινδύνου για την ασφάλεια τους, αλλά και παράλληλα να ενισχύσουν την πυροπροστασία, την καθαριότητα και την αισθητική της πόλης, συνεχίστηκε στον οικισμό ΑΟΣΔΥ στη Νέα Πολιτεία καθώς και σε όλον τον πολεοδομικό ιστό της πόλης.

Για τη σωστή διεξαγωγή της αποκομιδής, οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Λαμιέων ενημερώνουν τους κατοίκους να τοποθετούν τα ξηρά χόρτα και τα κλαδέματα σε προσβάσιμο σημείο πλησίον των οικοπέδων τους και να προβαίνουν σε επικοινωνία με αυτές, προκειμένου να συμβάλλουν ενεργά στη διατήρηση της ασφάλειας και της καθαριότητας της πόλης.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση