Κοτρωνιάς: Άνοιξε η πλατφόρμα για το οικονομικό τιμολόγιο των αγροτών

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 25 Ιουνίου 2024 17:48 Κοτρωνιάς: Άνοιξε η πλατφόρμα για το οικονομικό τιμολόγιο των αγροτών

Αιτήσεις μέχρι 26/6…

Ο Βουλευτής Γεώργιος Κοτρωνιάς, έχοντας υπόψη τις δύσκολες ημέρες που διανύουν οι αγρότες μας και γνωρίζοντας το πόσο σημαντικός είναι ο πρωτογενής τομέας για την χώρα αλλά και την περιφέρεια μας , ακούγοντας πάντα και τις προτάσεις των ίδιων των αγροτών, ενημερώνει ότι, έχει ανοίξει η πλατφόρμα που δέχεται τις αιτήσεις για το οικονομικό τιμολόγιο ΓΑΙΑ της ΔΕΗ.

Πρόκειται, για ένα πρόγραμμα το οποίο αφορά αποκλειστικά  αγρότες, συνολικής διάρκειας 10 ετών προσφέροντας σταθερή τιμή ανά κιλοβατώρα για τα δύο πρώτα χρόνια.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι είναι κάτοχοι συνδέσεων αγροτικού ρεύματος Χαμηλής ή Μέσης Τάσης , όπου δεν υπάρχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές  ή σε άλλη περίπτωση να έχουν μπει σε καθεστώς ρυθμίσεων οφειλών για λογαριασμούς έως 31/12/2023.

Οι αιτήσεις γίνονται δεκτές μέχρι 26/06/2024 στο site της ΔΕΗ dei.gr ή τηλεφωνικά στο 800-500-7000.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση