Βόλος: Γλάρος εγκλωβίστηκε σε φωταγωγό πολυκατοικίας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2024 10:41 Βόλος: Γλάρος εγκλωβίστηκε σε φωταγωγό πολυκατοικίας Φωτό: intime

Ο Βόλος στο επίκεντρο με αφορμή τις εικόνες που εκτυλίχθηκαν σε πολυκατοικίας - Ο γλάρος παγιδεύτηκε σε φωταγωγό, αλλά ευτυχώς λίγο αργότερα επέστρεψε στο φυσικό του περιβάλλον.

Ο παγιδευμένος γλάρος έκανε απέλπιδες προσπάθειες να πάρει ύψος χωρίς αποτέλεσμα. Η επιχείρηση διάσωσης και αργότερα η απελευθέρωση του πτηνού στο φυσικό του περιβάλλον, καταγράφηκε από την ομάδα διάσωσης.

Ο Βόλος βλέπει τις εικόνες να κάνουν το γύρο του διαδικτύου, με τους χρήστες να δίνουν τα εύσημα, όχι μόνο σε όσους συμμετείχαν στην επιχείρηση, αλλά και σε εκείνους που τους ειδοποίησαν για να βοηθήσουν.

Σωτήρια αποδείχθηκε η παρέμβαση της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας για έναν γλάρο, ο οποίος είχε παγιδευτεί σε φωταγωγό πολυκατοικίας στον Βόλο.

Ο γλάρος είχε παγιδευτεί σε φωταγωγό τριώροφου σπιτιού σε περιοχή του Βόλου, με αποτέλεσμα οι ιδιοκτήτες του σπιτιού να καλέσουν για βοήθεια τους εθελοντές της ΛΕΔ.

Μετά από πολύωρη προσπάθεια, λόγω του μεγάλου βάθους του φωταγωγού, οι εθελοντές κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τον γλάρο, ο οποίος έφερε τραύματα.

Μέλη της ΛΕΔ παρείχαν στο πτηνό την απαραίτητη φροντίδα, ενώ σήμερα το πρωί (26-06-2024) το άφησαν να πετάξει ελεύθερος στο φυσικό του περιβάλλον.

Σε σχετική ανάρτηση αναφέρονται τα εξής: «ακόμη έναν Γλάρο απελευθερώσαμε στο φυσικό περιβάλλον.

Το πουλί είχε εγκλωβιστεί σε φωταγωγό τριώροφου σπιτιού και αφού καταφέραμε να τον πιάσουμε λόγω του μεγάλου βάθους, περιποιηθήκαμε τα τραύματά του και σήμερα πέταξε ελεύθερος στη θάλασσα».

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση