Η Ελληνική Αστυνομία δε ξεχνά τον Βαγγέλη Καλαντζή

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2024 17:32 Η Ελληνική Αστυνομία δε ξεχνά τον Βαγγέλη Καλαντζή

Συμπληρώθηκαν 21 χρόνια από τον αδόκητο χαμό του…

Η Ελληνική Αστυνομία δε ξεχνά τους ανθρώπους της που έπεσαν εν ώρα καθήκοντος και μεταξύ αυτών, ένα από τα «χρυσά παιδιά» της Φθιώτιδας ο Ευάγγελος Καλαντζής.

Σαν σήμερα στις 26 Ιουνίου 2003, ο Αστυφύλακας Ευάγγελος Καλαντζής, έχασε τη ζωή του εν ώρα υπηρεσίας, την ώρα που πραγματοποιούσε ελέγχους ρουτίνας στο δρόμο Λαμίας – Δομοκού.

Ως πλήρωμα της ΟΠΚΕ, σταματούσε για έλεγχο όχημα που κινούνταν στο ρεύμα ανόδου για Δομοκό λίγο πιο πάνω από τη διασταύρωση του Σανατορίου.

Διερχόμενος οδηγός άλλου οχήματος δεν τον είδε από την αντηλιά με αποτέλεσμα να τον παρασύρει και να τον τραυματίσει θανάσιμα. Ήταν μόλις 40 ετών, παντρεμένος, με δύο ανήλικα παιδιά.

Είχε καταταχθεί στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας το 1987. Υπηρέτησε για πολλά χρόνια στα ΜΑΤ και σε άλλες υπηρεσίες της Αττικής πριν επιστρέψει το 1994 στη Λαμία. Εδώ υπηρέτησε στην Ασφάλεια και στη συνέχεια στην ΟΠΚΕ.

Όλοι μιλούν για ένα από τα καλύτερα παιδιά της Αστυνομίας, ένα «χρυσό παιδί» αγαπητό σε όλους.

«ΣανΣήμερα το 2003 τραυματίστηκε θανάσιμα σε τροχαίο ατύχημα εν ώρα υπηρεσίας, ο Αστυφύλακας Ευάγγελος Καλαντζής.

▪Γεννήθηκε το 1963 στην Φθιώτιδα και υπηρετούσε στο Τμήμα Ασφάλειας Λαμίας.

#ΔενΞεχνάμε», αναφέρει στην ανάρτηση της η ΕΛ.ΑΣ. και το επιβεβαιώνουν οι συνάδελφοί του, καθώς η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας έχει καταθέσει αίτημα στο Δήμο Λαμιέων για ονοματοδοσία οδού στη μνήμη του.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση