Συλλήψεις και μεγάλα πρόστιμα σε Βοιωτία και Εύβοια για πρόκληση πυρκαγιάς

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2024 09:02 Συλλήψεις και μεγάλα πρόστιμα σε Βοιωτία και Εύβοια για πρόκληση πυρκαγιάς

Οι έλεγχοι θα συνεχιστούν…

Δύο άνδρες συνελήφθησαν χθες 25 Ιουνίου 2024, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Θήβας, ο πρώτος και από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Χαλκίδας, ο δεύτερος, για πυρκαγιές που προκάλεσαν κατά την εκτέλεση γεωργικών εργασιών σε αγροτικές εκτάσεις, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας.

Η πρώτη σύλληψη αφορά την πυρκαγιά στη θέση «Κουμέρκι», του Δήμου Θηβαίων, στην Βοιωτία όπου είχαμε και διοικητικό πρόστιμο στον συλληφθέντα ύψους 2.707,03€.

Η άλλη ήταν για την πυρκαγιά στη θέση «Δύο Βουνά», της Δ.Κ. Νέας Αρτάκης, του Δήμου Χαλκιδέων, στην Εύβοια. Και εδώ είχαμε υψηλό διοικητικό πρόστιμο αξίας 3.320,62€.

Οι άνθρωποι της Πυροσβεστικής κάνουν έκκληση στους πολίτες να αποφεύγουν οποιαδήποτε εργασία που μπορεί να προκαλέσει πυρκαγιά τους θερινούς μήνες και να ειδοποιούν για οτιδήποτε υποπέσει στην αντίληψή τους.

Οι έλεγχοι επίσης από τις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες και τα Κλιμάκια θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση