Μοίρασαν λουλούδια για τους Πατεράδες της Λαμίας (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2024 12:22 Μοίρασαν λουλούδια για τους Πατεράδες της Λαμίας (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Μια δράση της Δομής του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Λαμιέων με ενσωματωμένο παράρτημα ΚΕΜ, αφιερωμένη στην Ημέρα του Πατέρα.

Μια συμβολική επιλογή για την τίμηση του πατέρα όχι μόνο ως φυσικό πρόσωπο αλλά και ως πρόσωπο αναφοράς, μέσα από το βαρυσήμαντο συμβολισμό του, ο οποίος διέπει την πατρική φιγούρα στη ζωή κάθε ατόμου, είτε μέσα από το φυσικό - βιολογικό πρόσωπο του πατέρα είτε από το άτομο το οποίο για κάθε έναν από εμάς πρεσβεύει την πατρική φιγούρα και όλα όσα αυτή συμβολίζει.

Για το κοινό που θα επισκεφθεί τη δράση δίνεται συμβολικά ένα λουλούδι με στόχο να διανεμηθεί από το πρόσωπο παραλαβής σε ένα άτομο που για το ίδιο θα συμβολίζει την πατρική φιγούρα ως δώρο.

Επίσης, διανέμεται έντυπο υλικό της δομής με τα στοιχεία επικοινωνίας και άλλες χρήσιμες πληροφορίες για τη λειτουργία της.

Το "παρών" στη δράση έδωσε η κα Βασιλική Κόντου που είναι και η Συντονίστρια του Κέντρου Κοινότητας που μας μίλησε λεπτομερώς για την όμορφη δράση που στόχο έχει να τιμήσει τον Πατέρα και τη σημαντική του ιδιότητα τόσο στον θεσμό της οικογένειας όσο και στον θεσμό της κοινωνίας.

Επίσης, παρευρέθηκαν η κα Βασιλική Σταθοκώστα - Συντονίστρια ΚΕΜ, η κα Βασιλική Παπαϊωάννου - Κοινωνική Λειτουργός καθώς και ο κος Εμμανουήλ Ζαχαριουδάκης - Διαμεσολαβητής/Διερμηνέας.

Δείτε βίντεο με τις δηλώσεις της κας Κόντου:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση