Λαμία: Αύριο το τελευταίο αντίο στον Νίκο Σανίδα

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 30 Ιουνίου 2024 08:28 Λαμία: Αύριο το τελευταίο αντίο στον Νίκο Σανίδα

Η τελετή αποχαιρετισμού θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας και θα ακολουθήσει η αποτέφρωση της σορού του στη Ριτσώνα…

Στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 1η Ιουλίου στη 1:30΄ το μεσημέρι, η τελετή αποχαιρετισμού για τον γνωστό επιχειρηματία Νίκο Σανίδα.

Ο Νίκος Σανίδας «έφυγε» από τη ζωή το βράδυ της 26ης Ιουνίου, σε ηλικία 64 ετών, μετά από τροχαίο που είχε με τη μηχανή του, στην ανατολική έξοδο του Ε65.

Στο Δημοτικό Θέατρο, λίγα μέτρα από το πατρικό του σπίτι αλλά και από τα πρώτα μαγαζιά που ξεκίνησε, θα μπορέσουν φίλοι, συγγενείς και άνθρωποι που γνώριζαν τον Νίκο, να του πουν το τελευταίο αντίο, καθώς επιθυμία του ήταν να αποτεφρωθεί.

Στη συνέχεια, η σορός του θα μεταφερθεί στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας για την καύση της.

Καλό ταξίδι φίλε Νίκο!

Διαβάστε επίσης:

Ο Δήμαρχος Λαμιέων για το Νίκο Σανίδα

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση