Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το τριήμερο για το 41ο Ράλλυ Φθιώτιδας 2024

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2024 07:50 Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το τριήμερο για το 41ο Ράλλυ Φθιώτιδας 2024

Παρακαλούνται οι οδηγοί, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποφυγή κυκλοφοριακών προβλημάτων, να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας ανακοινώνεται ότι, στο πλαίσιο διεξαγωγής του αγώνα «41ο ΡΑΛΛΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ 2024», θα πραγματοποιηθούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το τριήμερο από αύριο Παρασκευή (28-06-2024), έως και την Κυριακή (30-06-2024).

Παρασκευή 28-06-2024 στην Ειδική Διαδρομή SHAKEDOWN «Θερμοπύλες

Απαγόρευση της στάσης, στάθμευσης και κυκλοφορίας των οχημάτων, καθώς και της κυκλοφορίας πεζών, στην Επαρχιακή Οδό Θερμοπυλών – Ανάβρας, από την συμβολή της με την Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας έως και την κεντρική πλατεία της Τ.Κ. Ανάβρας, κατά τις ώρες 12:00 έως 18:30.

Σάββατο 29-06-2024

Απαγόρευση της στάσης, στάθμευσης και κυκλοφορίας των οχημάτων, καθώς και της κυκλοφορίας πεζών, ως ακολούθως:

  • Στην ασφάλτινη Ειδική Διαδρομή 1-3 «ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΑ», στην Επαρχιακή Οδό Λιανοκλαδίου – Αγ. Στεφάνου, από την αρχή ορίων της Τ.Κ. Στύρφακας (γήπεδο), έως και την συμβολή της ανωτέρω Επαρχιακής Οδού με τον Κυκλικό Κόμβο Ε-65, κατά τις ώρες 08:00 έως  16:00.
  • Στην ασφάλτινη Ειδική Διαδρομή 2-4 «ΥΠΑΤΗ», στην Επαρχιακή Οδό Υπάτης – Μακρακώμης, από την αρχή ορίων της Τ.Κ. Αμαλώτας (συμβολή με την Επαρχιακή Οδό Λιανοκλαδίου - Λύχνου), έως και την συμβολή της με την Επαρχιακή Οδό Κομποτάδων – Ι.Μ. Αγάθωνος και στην Επαρχιακή Οδό Κομποτάδων – Ι.Μ. Αγάθωνος, από την συμβολή της με την Επαρχιακή Οδό Υπάτης –Μακρακώμης, έως και την Τ.Κ. Συκά (συμβολή με την Επαρχιακή Οδό Υπάτης – Μακρακώμης), δια μέσω της Τ.Κ. Καπνοχωρίου και Ι.Μ. Αγάθωνος, κατά τις ώρες 09:00 έως 17:00.

Κυριακή 30-06-2024

Απαγόρευση της στάσης, στάθμευσης και κυκλοφορίας των οχημάτων, καθώς και της κυκλοφορίας πεζών, στην ασφάλτινη Ειδική Διαδρομή 1-3 «ΜΠΡΑΛΟΣ - ΠΑΥΛΙΑΝΗ», στην ΠΕΟ Λαμίας – Αθηνών, από την 11,700 Χ/Θ (συμβολή της με την Επαρχιακή Οδό Ηράκλειας – Κ. Δαμάστας) έως και την 29,300  Χ/Θ (συμβολή με Επαρχιακή Οδό Σκαμνού – Παύλιανης), στην Επαρχιακή Οδό Σκαμνού – Παύλιανης, από την συμβολή της με την ΠΕΟ Λαμίας – Αθηνών, έως και την Τ.Κ. Παύλιανης και την συνδετήρια δημοτική οδό της Εθνικής Οδού Θερμοπυλών – Ιτέας (κόμβος Σκαμνού) με την ΠΕΟ Λαμίας – Αθηνών, κατά τις ώρες 08:00 έως 16:00.

Παρακαλούνται οι οδηγοί, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποφυγή κυκλοφοριακών προβλημάτων, να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων και γενικότερα των αστυνομικών.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση