Συμμετοχή του Αναπτυξιακού Οργανισμού "Αμφικτυονίες Α.Ε." στην 3η Διακρατική Συνάντηση του δικτύου Cities@Heart

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2024 16:14 Συμμετοχή του Αναπτυξιακού Οργανισμού "Αμφικτυονίες Α.Ε." στην 3η Διακρατική Συνάντηση του δικτύου Cities@Heart

Στην Μπράγκα της Πορτογαλίας

Ο Αναπτυξιακός Οργανισμός "Αμφικτυονίες Α.Ε." συμμετείχε στην 3η Διακρατική Συνάντηση των εταίρων του δικτύου Cities@Heart, στην πόλη Μπράγκα της Πορτογαλίας, από τις 18 έως τις 19 Ιουνίου του 2024, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Συνεργασίας URBACT IV 2021-2027.

Το δίκτυο Cities@Heart είναι αφιερωμένο στην ανταλλαγή βέλτιστων πρακτικών και καινοτομιών για τη βελτίωση της διαχείρισης του κέντρου της πόλης.

Ο Αναπτυξιακός Οργανισμός "Αμφικτυονίες Α.Ε." συμμετέχει στο δίκτυο αυτό με επικεφαλής εταίρο τον "The Greater Paris Metropolis" και εταίρους από διάφορες ευρωπαϊκές χώρες.

Περισσότερα από 20 άτομα από 10 ευρωπαϊκές χώρες - Γαλλία, Ισπανία, Πολωνία, Κροατία, Πορτογαλία, Βέλγιο, Σλοβενία, Ιρλανδία, Ιταλία, και Ελλάδα - συμμετείχαν στη συνάντηση, η οποία είχε ως στόχο, μέσω εκπαιδευτικών επισκέψεων, workshops και συζητήσεων, να μιλήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις σχετικά με το πώς διαχειρίζονται θέματα που αφορούν την ταυτότητα της πόλης και να μάθουν πώς άλλες πόλεις διαχειρίζονται θέματα κινητικότητας με απώτερο σκοπό κάθε πόλη να μπορέσει να εκπονήσει το δικό της Σχέδιο Δράσης, το οποίο θα συμβάλλει στη βελτίωση του κέντρου της πόλης.

Στην 3η Διακρατική Συνάντηση στη Μπράγκα, ο Αναπτυξιακός Οργανισμός εκπροσωπήθηκε από την κα Αθανασία Κουτσή, Προϊσταμένη Δ/νσης Διοικητικού/Οικονομικού, την κα Ιωάννα Κουτσοκέρα, Προϊσταμένη Δ/νσης Εφαρμογής και Υποστήριξης Υλοποίησης Αναπτυξιακών Προγραμμάτων, και τον κ. Θεόδωρο Καλέντζο, υπάλληλο του Δήμου Λαμιέων.

Το έργο Cities@Heart διαρκεί από την 1η Ιουνίου 2023 έως τις 31 Δεκεμβρίου 2025, με προϋπολογισμό 841.061,50 ευρώ, εκ των οποίων η χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης αντιπροσωπεύει 619.257,95 ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τις σελίδες LinkedIn και την ιστοσελίδα του δικτύου URBACT, καθώς και τη σελίδα LinkedIn του Αναπτυξιακού Οργανισμού «Αμφικτυονίες Α.Ε.».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση