Στην Υπουργό Πολιτισμού ο Γιώργος Κοτρωνιάς

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 29 Ιουνίου 2024 10:49 Στην Υπουργό Πολιτισμού ο Γιώργος Κοτρωνιάς

Για το κάστρο της Λαμίας και την ανάπλαση της ιστορικής εκκλησίας της Παναγίας της Αρχοντικής στο κάστρου της πόλης.

Ο βουλευτής Γιώργος Κοτρωνιάς  κατά τη συνάντηση που είχε την Παρασκευή (28/6) με την Υπουργό Πολιτισμού  κ. Λίνα Μενδώνη  συζήτησε το έργο της αποπεράτωσης του υπαίθριου θεάτρου  (που είχε ξεκινήσει ως Δήμαρχος) εντός των τειχών του Κάστρου της Λαμίας.   

Για το έργο αυτό, μετά από  άμεση συνεννόηση με τον Περιφερειάρχη  κ. Φάνη Σπανό,  εξασφαλίστηκε  η απαραίτητη χρηματοδότηση .

Επίσης  συζητήθηκε το έργο της ανάπλασης της ιστορικής εκκλησίας της Παναγίας της Αρχοντικής του Κάστρου  της Λαμίας, η οποία έχει ενταχθεί πλέον στο περιφερειακό πρόγραμμα με την ανάλογη χρηματοδότηση.

Ο βουλευτής εκφράζει τις ευχαριστίες του και την ικανοποίησή του για την εξέλιξη αυτή καθώς πρόκειται για δύο πολύ σημαντικά έργα για την πόλη της Λαμίας .

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση