Φθιώτιδα: Τροχαίο με τραυματισμό μέσα στη σήραγγα - ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 02 Ιουλίου 2024 10:20 Φθιώτιδα: Τροχαίο με τραυματισμό μέσα στη σήραγγα - ΦΩΤΟ

Στο νοσοκομείο Λαμίας διακομίστηκε τραυματισμένη η οδηγός του αυτοκινήτου.

Το τροχαίο λίγο πριν τις 2:00'  το μεσημέρι της Δευτέρας (1/7) στη μεγάλη σήραγγα του Αγίου Κωνσταντίνου στο ρεύμα προς Αθήνα όταν, από άγνωστη αιτία, η οδηγός του ασημί Yaris έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε στο τοιχίο.

Ευτυχώς δεν συγκρούστηκε με άλλο αυτοκίνητο, ωστόσο όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που μας έστειλε διερχόμενος οδηγός η πρόσκρουση ήταν δυνατή με αποτέλεσμα η οδηγός να εγκλωβιστεί μέσα στο όχημα.

Στο σημείο κλήθηκαν πυροσβέστες από το Κλιμάκιο του Αγίου Κωνσταντίνου οι οποίοι απεγκλώβισαν την τραυματισμένη γυναικά για να την παραλάβουν οι διασώστες του ΕΚΑΒ και να τη μεταφέρουν στα Επείγοντα του ΓΝ Λαμίας.

Η κυκλοφορία στη σήραγγα διεκόπη και γινόταν από παρακαμπτήριο για όση ώρα διήρκησε η επιχείρηση απεγκλωβισμού, ενώ την προανάκριση για την εκτροπή διενεργεί το Α' Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση