Καλοτάξιδος Νίκο…

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 02 Ιουλίου 2024 10:24 Καλοτάξιδος Νίκο…

Πλήθος κόσμου στο τελευταίο αντίο του Νίκου Σανίδα…

Τον άνθρωπο και επιχειρηματία, Νίκο Σανίδα, αποχαιρέτισε το μεσημέρι της Δευτέρας (1/7) η Λαμία.

Το Δημοτικό Θέατρο της πόλης όπου διεξήχθη η αποχαιρετιστήρια τελετή, γέμισε ασφυκτικά από φίλους και "συνοδοιπόρους" του Νίκου. Άνθρωποι που συνεργάστηκαν επιχειρηματικά μαζί του, άνθρωποι που έκαναν το πρώτο αλλά και πολλά ακόμη μεροκάματα κοντά του και ακόμη περισσότεροι άνθρωποι που «ενηλικιώθηκαν» στα μαγαζιά του.

Αν και βαριά, από την ανείπωτη θλίψη του αποχαιρετισμού, η ατμόσφαιρα, είχε κάτι από τη ζεστασιά των μαγαζιών του, ένα reunion παλιών και νέων που μας ένωνε αυτό το μεγάλο παιδί, ο Νίκος Σανίδας.

Εκ μέρους του Δήμου Λαμιέων και του Δημάρχου Πανουργιά Παπαϊωάννου, μίλησε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μάκης Πρέντζας, ενώ μίλησαν επίσης καλοί του φίλοι.

Σημείο αναφοράς, η καλή του η καρδιά και η γενναιοδωρία του, η θετική του αύρα και η αγάπη του για τη μουσική.

Ως επίλογο κρατάμε το λόγο της αγαπημένης του Νάνσυ που μας προέτρεψε να κάνουμε μόνο μια ευχή «να είναι καλοτάξιδος», καθώς επιθυμία του ήταν να αποτεφρωθεί και οι στάχτες του να ταξιδέψουν στους ωκεανούς από τον μονάκριβό του γιο Κωνσταντίνο.

Καλοτάξιδος λοιπόν φίλε… Δε σου υπόσχομαι ότι δε θα δακρύσω όταν θα ξανακούσω το “Dust in the wind” που ήταν το πρώτο τραγούδι που σε «συνόδευσε» σε αυτή την τελετή αποχαιρετισμού. Ούτε τον “Μπαγάσα”, που έπαιζε όταν έφτασε η δική μου σειρά να σε αποχαιρετίσω, μια λέξη που περιγράφει μόνο τον θαυμασμό μου για σένα…

Κυριάκος Καραγιάννης

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση