Πέντε ανήλικα παιδιά κοιμόντουσαν στο αυτοκίνητο - Τα κακοποιούσε η θεία τους (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 02 Ιουλίου 2024 11:37 Πέντε ανήλικα παιδιά κοιμόντουσαν στο αυτοκίνητο - Τα κακοποιούσε η θεία τους (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια υπόθεση κακοποίησης ανηλίκων είδε το φως της δημοσιότητας στη Λάρισα.

Συγκεκριμένα, πέντε παιδιά κακοποιούνταν συστηματικά από τη θεία τους η οποία έχει αναλάβει την επιμέλεια τους καθώς οι γονείς του βρίσκονται στη φυλακή.

Τα πέντε ανήλικα αδέλφια (1 αγόρι και 4 κορίτσια) από 9 έως 16 ετών έχουν βρει καταφύγιο από την περασμένη Τετάρτη στο γενικό νοσοκομείο της Λάρισας.

Την επιμέλεια των παιδιών, οι γονείς των οποίων βρίσκονται και οι δυο στη φυλακή, έχει η θεία τους, η οποία διέμενε μαζί τους μαζί με μία φίλη της.

Οι γυναίκες φέρεται όλο το τελευταίο διάστημα να κακοποιούσαν τα παιδιά, τους φερόταν άσχημα με αποκορύφωμα τα παιδιά να αναγκάζονται να μένουν τα βράδια ακόμη και μέσα σε ένα αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με την ert η θεία τιμωρήθηκε με ποινή φυλάκισης 16 μηνών, το ζητούμενο όμως είναι να βρεθεί δομή ώστε τα παιδιά να απομακρυνθούν από το κακοποιητικό περιβάλλον.

Δείτε το βίντεο της ΕΡΤ:

Για το θέμα ασχολήθηκε και η εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα":

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση