Πάλι 40αρια σε Φθιώτιδα και Βοιωτία

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 03 Ιουλίου 2024 09:58 Πάλι 40αρια σε Φθιώτιδα και Βοιωτία

Αλλαγή σκηνικού από Τετάρτη…

Επιβεβαιώνοντας τις προβλέψεις των μετεωρολόγων συνεχίστηκαν την Τρίτη 2 Ιουλίου οι υψηλές θερμοκρασίες φτάνοντας μάλιστα ακόμη και τους 40 βαθμούς στην Ανατολική Στερεά και ειδικότερα σε Φθιώτιδα και Βοιωτία!

Ειδικότερα, το θερμόμετρο στις 17:30’ στη Λιβαδειά έδειξε 39,9ο ενώ λίγο νωρίτερα στις 16:50’ ο υδράργυρος είχε σκαρφαλώσει στους 39,6ο στο Λευκοχώρι Ελάτειας στις μεγαλύτερες θερμοκρασίες της ημέρας.

39,4 είχαμε επίσης στην Κωπαΐδα και 39,1 στη Στυλίδα και τη Θήβα. Συνολικά εφτά σταθμοί του meteo.gr κατέγραψαν θερμοκρασίες άνω των 39 βαθμών.

Σύμφωνα πάντως με τις μετεωρολογικές προβλέψεις από αύριο αλλάζει σκηνικό ο καιρός. Τοπικοί όμβροι ροβλέπονται και για την κεντρική - ανατολική Στερεά Ελλάδα από το απόγευμα της Τετάρτης, ωστόσο η πτώση της θερμοκρασίας θα γίνει αισθητή από την Πέμπτη 4 Ιουλίου.

Αυτή η αλλαγή πάντως θα είναι σύντομη αν και μέχρι την Κυριακή φαίνεται ότι η θερμοκρασία θα κινηθεί σε φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση