Λαμία: Βγήκε σώος μέσα από αυτό το αμάξι (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2024 10:51 Λαμία: Βγήκε σώος μέσα από αυτό το αμάξι (ΒΙΝΤΕΟ)

Τροχαίο με αγροτικό και δύο φορτηγά στην εθνική οδό. Από θαύμα δεν είχαμε σοβαρό τραυματισμό…

Τροχαίο ατύχημα με την εμπλοκή ενός ΙΧΦ 4Χ4 και δύο φορτηγών, σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (10/7) στην είσοδο του ΑΘΕ στο ύψος της Λαμίας στο 211ο χλμ.

Το 4Χ4 φέρεται να χτύπησε με σφοδρότητα στο πίσω μέρος προπορευόμενου φορτηγού και στη συνέχεια σε έτερο φορτηγό που μόλις είχε εισέρθει στον ΑΘΕ, πριν ακινητοποιηθεί με διαλυμένη την αριστερή του πλευρά στην έξοδο του Ε65!

Από το σχεδόν διαλυμένο όχημα, βγήκε ευτυχώς σώος ο οδηγός του, ο οποίος για κάποια δευτερόλεπτα μάλιστα δεν είχε καθόλου ορατότητα, μιας και το καπό είχε σπάσει και καλύψει το παρμπρίζ. Ακόμη κι έτσι όμως το 4Χ4 πέρασε ανάμεσα από τα δύο φορτηγά και μπόρεσε να σταματήσει χωρίς να ανατραπεί ή να βγει εκτός δρόμου.

Στο σημείο κατέφθασαν περιπολικό του Β’ ΤΤ Αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας και συνεργείο της Κεντρικής Οδού για την καταγραφή και τη σήμανση, αντίστοιχα.

Δείτε βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση