Βόρεια Εύβοια: Βυθίστηκε ιστιοφόρο μετά από πυρκαγιά - Κινδύνευσε οικογένεια (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2024 09:26 Βόρεια Εύβοια: Βυθίστηκε ιστιοφόρο μετά από πυρκαγιά - Κινδύνευσε οικογένεια (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο ιστιοφόρο επέβαιναν δύο ανήλικα παιδιά…

Απίστευτη περιπέτεια για 4μελη οικογένεια από την Αγγλία που έπλεε το απόγευμα της Τρίτης (20/8) με το ιστιοφόρο σκάφος της στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά από τα Κανατάδικα, στο Πευκί της Βόρειας Εύβοιας.

Στο σκάφος γύρω στις 17:00’ εκδηλώθηκε πυρκαγιά με αποτέλεσμα να εκπέμψει SOS.

Την επιχείρηση διάσωσης ανέλαβε το Λιμεναρχείο Αιδηψού υπό τον συντονισμό του Λιμενάρχη Αιδηψού Σωτήρη Δανίκα. Η οικογένεια,, μεταξύ των οποίων και δύο ανήλικα παιδιά ηλικίας 15 και 13 ετών, μεταφέρθηκαν με ταχύπλοο Επαγγελματικό σκάφος αναψυχής στο λιμάνι Ωρεών και εν συνεχεία στο Κέντρο Υγείας Ιστιαίας και είναι όλοι καλά στην υγεία τους.

Συγχρόνως στελέχη της Πυροσβεστικής που επέβαιναν σε αλιευτικό προσπάθησαν να σβήσουν την πυρκαγιά, παρά τις προσπάθειες τους όμως, το σκάφος κάηκε ολοσχερώς και βυθίστηκε.

Δείτε βίντεο:

Προανάκριση διενεργεί το Λιμεναρχείο Αιδηψού.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση