Δολιοφθορές στο υπαίθριο γυμναστήριο του Δήμου Λοκρών

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2024 07:38 Δολιοφθορές στο υπαίθριο γυμναστήριο του Δήμου Λοκρών

Θέτουν σε κίνδυνο τους χρήστες με την παραβατική συμπεριφορά τους…

Καταγγελία για αγνώστους δράστες που, μεθοδικά τους τελευταίους μήνες, κλέβουν τις βίδες από το υπαίθριο γυμναστήριο στην πλατεία Ανδρούτσου Λιβανατών, έκανε ο Δήμαρχος Λοκρών Θανάσης Ζεκεντές.

Ο ίδιος βλέπει δράστες που στόχο έχουν να βλάψουν τη δημοτική αρχή, θέτοντας όμως σε άμεσο κίνδυνο την υγεία των δημοτών.

Η ανάρτησή του συνοδεύεται από φωτογραφίες που αποδεικνύουν την δολιοφθορά:

«Τους τελευταίους μήνες παρατηρείται συνεχής αφαίρεση των παξιμαδιών και βιδών ασφάλειας που μόνο με κλειδί αφαιρούνται από τα φωτιστικά και τα όργανα γυμναστικής στο υπαίθριο γυμναστήριο στην πλατεία Ανδρούτσου (Δημαρχείου) Λιβανατών. Είναι ξεκάθαρο πως κάποιοι μεθοδεύουν την πρόκληση ατυχήματος ή δυστυχήματος. Παρακαλώ όσους συνεχίζουν αυτή την προσπάθεια για να εκτεθεί ή δημοτική αρχή να σταματήσουν άμεσα

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση