Ειδική Συνεδρίαση Λογοδοσίας στην Κάτω Τιθορέα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2024 12:23 Ειδική Συνεδρίαση Λογοδοσίας στην Κάτω Τιθορέα

Την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου…

Πρόσκληση σε Ειδική Συνεδρίαση Λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας, απευθύνει ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κώστας Τσιάμης, για την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 20:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημοτικό Κατάστημα Κάτω Τιθορέας.

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης και για τα θέματα (έως δέκα θέματα τα οποία τίθενται από τους δημοτικούς συμβούλους και επιπλέον έως δύο θέματα τα οποία τίθενται από τους προέδρους συμβουλίων δημοτικών κοινοτήτων καθώς και τους προέδρους δημοτικών κοινοτήτων), πρέπει να κατατεθούν έως και την 30η Αυγούστου 2024 ημέρα Παρασκευή και ώρα 15:00 (καταληκτική προθεσμία υποβολής θεμάτων), εφόσον κατατεθεί εγγράφως στο προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου.

Τα θέματα που θα προταθούν για συζήτηση θα σταλούν ηλεκτρονικά στον Πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Εφόσον υποβληθούν από του δημοτικούς συμβούλους συνολικά περισσότερα από δέκα (10) θέματα, από του προέδρους των συμβουλίων των Δημοτικών Κοινοτήτων και τους προέδρους των Δημοτικών Κοινοτήτων συνολικά περισσότερα από δύο (2) θέματα (πλέον των ανωτέρω 10 θεμάτων), τότε θα διενεργηθεί δημόσια κλήρωση από το Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου κατά την έναρξη της συνεδρίασης, από την οποία κλήρωση θα προκύψουν τα θέματα που θα εγγραφούν τελικά στην ημερήσια διάταξη και θα συζητηθούν. Στην ημερήσια διάταξη εγγράφονται έως τρία (3) θέματα που προτείνονται από συμβούλους της πλειοψηφίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση