Βαρύ πένθος στη Φιλαρμονική του Δήμου Λαμιέων

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 30 Αυγούστου 2024 08:22 Βαρύ πένθος στη Φιλαρμονική του Δήμου Λαμιέων

«Έφυγε» ο Κωνσταντίνος Αδάμ…

Ένα από τα πιο χαρούμενα και χαρακτηριστικά πρόσωπα της Δημοτικής Φιλαρμονικής του Δήμου Λαμιέων, ο Κωνσταντίνος Αδάμ «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 53 ετών, μετά από γενναία μάχη με τον καρκίνο.

Η πάντα ευχάριστη διάθεσή του, δεν χάθηκε ακόμη και όταν πάλευε με τη νόσο. Όρθιος μέχρι την τελευταία στιγμή πρόσφερε τις υπηρεσίες του και στα πολιτιστικά δρώμενα του Δήμου με το μεγάλο και χαρακτηριστικό τύμπανό του.

Άνθρωπος με χιούμορ, άνθρωπος της προσφοράς, ανέλαβε τη θέση του Γενικού Γραμματέα του Συλλόγου Καρκινοπαθών θέλοντας να βοηθήσει τους ανθρώπους που περνούσαν το ίδιο πρόβλημα με κείνον.

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Λαμίας τον αποχαιρετά: «Έφυγε για την γειτονιά των αγγέλων ο Γενικός Γραμματέας του συλλόγου μας Αδάμ Κωνσταντίνος.. Υπήρξε ενεργό μέλος καθ'όλη τη δέκα μήνη θητεία του στο Σύλλογο καρκινοπαθών Κεντρικής Ελλάδας. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην μητέρα του και τους οικείους του. Καλό ταξίδι Κωνσταντίνε».

Η τελευταία ανάρτηση του Κωνσταντίνου, παραμονή της Παναγίας, συγκινητική για «Καλή Παναγιά», σε όσους «πάλευαν» με τις χαρές της θάλασσας, αλλά και σε αυτούς που πάλευαν με τα «κύματα ασθενείας»!

Η απουσία του θα είναι αισθητή σε όλους όσοι είχαν τη τύχη να είναι στην παρέα του.

Η τελετή αποχαιρετισμού θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 31 Αυγούστου στις 08:55' το πρωί στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας.

Από την ηλεκτρονική μας εφημερίδα εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση