Καρπενήσι: Τροχαίο με μηχανάκι σε διασταύρωση καρμανιόλα

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2024 14:39 Καρπενήσι: Τροχαίο με μηχανάκι σε διασταύρωση καρμανιόλα

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης (29/8) στο Καρπενήσι, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό – όχι σοβαρό – ενός νεαρού δικυκλιστή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ήταν λίγα λεπτά πριν τις 10 π.μ., όταν, στο ύψος της διασταύρωσης των οδών Βραγγιανών και Γαλανού, απέναντι από το καφέ-μπαρ «Όναρ», μηχανάκι με οδηγό έναν νεαρό εργαζόμενο σε delivery cafe της πόλης, συγκρούστηκε με ένα λευκό SUV που οδηγούσε ένας 50χρονος. Το δίτροχο είχε κατεύθυνση προς Βελούχι, ενώ το ΙΧ αυτοκίνητο κινούνταν προς το Καρπενήσι.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε ο οδηγός του δικύκλου και μεταφέρθηκε στο Γεν. Νοσοκομείο Καρπενησίου, όπου υποβάλλεται σε εξετάσεις, έχοντας αποφύγει, ευτυχώς, τα χειρότερα. Στο σημείο έφθασαν και κατέγραψαν το συμβάν, άνδρες του Α.Τ. Καρπενησίου.

Κάτοικοι της γειτονιάς καταγγέλλουν στα Ευρυτανικά Νέα την επικινδυνότητα του συγκεκριμένου σημείου, κυρίως λόγω της τοποθέτησης της πινακίδας STOP στην οδό Γαλανού πολλά μέτρα πριν τη διασταύρωση με τον κεντρικό δρόμο.

Πηγή: ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΑ ΝΕΑ

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση