Φθιώτιδα: Από τα 37αρια στις καταιγίδες

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 30 Αυγούστου 2024 08:06 Φθιώτιδα: Από τα 37αρια στις καταιγίδες

Ο άστατος καιρός θα συνεχιστεί μέχρι το Σάββατο…

Τα δύο πρόσωπα του καιρού με υψηλές θερμοκρασίες και ήλιο από τη μία και ισχυρές βροχές και καταιγίδες με κεραυνούς από την άλλη, γνώρισε για τα καλά η Φθιώτιδα την Πέμπτη 29 Αυγούστου.

Στις 15:00’ το μεσημέρι στη Στυλίδα, το θερμόμετρο έδειξε 36.9ο στην πιο υψηλή θερμοκρασία της χώρας σύμφωνα με το δίκτυο μετεωρολογικών σταθμών του ΕΑΑ/meteo.gr.

Από την άλλη δεν έλειψαν οι βροχές και οι καταιγίδες, που όπως είδαμε προκάλεσαν και πολλές δασικές πυρκαγιές.

Στην Κεντρική Ελλάδα, την περισσότερη βροχή δέχθηκε η περιοχή της Όθρυς. Από τον επίσημο σταθμό του meteo.gr στην Ανάβρα (Γούρα) φαίνεται ότι στο συγκεκριμένο χωριό είχαμε τη δεύτερη μεγαλύτερη βροχόπτωση, η οποία εκδηλώθηκε στις 16:10’. Το ύψος βροχής έφτασε τα 29.8 χιλιοστά.

Δείτε και έναν πίνακα με τις μέγιστες ημερήσιες βροχοπτώσεις:

Η συγκεκριμένη αστάθεια σύμφωνα και με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της ΕΜΥ θα κρατήσει μέχρι και το Σάββατο 31 Αυγούστου.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση