Λαμία: Κάποιος «παίζει» με τη φωτιά!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 30 Αυγούστου 2024 12:01 Λαμία: Κάποιος «παίζει» με τη φωτιά!

Κάμερες και μαρτυρίες γειτόνων στη διάθεση των αρχών…

Για πυρκαγιά σε καλαμιές στην οδό Ολυμπιονίκη Σπύρου Λούη ειδοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής (30/8) το Κέντρο της Πυροσβεστικής στη Λαμία.

Στο σημείο έφτασαν τρία πυροσβεστικά οχήματα με έξι πυροσβέστες, η Πολιτική Προστασία του Δήμου Λαμιέων και πλήρωμα της Άμεσης Δράσης Λαμίας.

Η φωτιά δεν πρόλαβε να κάψει πάνω από 10 m2, ωστόσο το Ανακριτικό της Πυροσβεστικής προβληματίζει η συχνότητα με την οποία αντιμετωπίζουν παρόμοια συμβάντα στην περιοχή γύρω από την «Καμαρίτσα», όπου βρίσκεται και το προπονητικό κέντρο του ΠΑΣ Λαμία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, αυτή ήταν η 4η φορά που πιάνει φωτιά σε καλαμιές στο συγκεκριμένο σημείο κι αυτό μόνο τυχαίο δεν μπορεί να θεωρηθεί.

Οι Ανακριτικοί Υπάλληλοι μίλησαν με γείτονες που μπορεί να είδαν ύποπτες κινήσεις στην περιοχή, ενώ το επόμενο βήμα είναι να «μιλήσουν» και οι κάμερες που υπάρχουν κοντά.

Γεγονός είναι ότι ακόμη βρισκόμαστε σε περίοδο με υψηλές θερμοκρασίες, μετά από παρατεταμένη ανομβρία και δε θέλει πολύ να ξεφύγει καμιά φωτιά και να κινδυνεύσουν άνθρωποι και περιουσίες…

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση