Λαμία: Τώρα μπορείς να έχεις Peugeot 208 & 3008 σε κοντινή παράδοση!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 23 Ιουλίου 2022 08:43 Λαμία: Τώρα μπορείς να έχεις Peugeot 208 & 3008 σε κοντινή παράδοση!

Η Peugeot Autokar στη Λαμία σας εξασφαλίζει τώρα Peugeot 208 & Peugeot 3008 σε κοντινή παράδοση.

Παρά τις γνωστές δυσκολίες στον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας, λόγω των ελλείψεων σε ημιαγωγούς και ανταλλακτικών που έχουν προκύψει ως συνέπειες των συνθηκών, η Peugeot αποδεικνύει για ακόμα μια φορά την ηγετική της θέση στη συνείδηση του αγοραστικού κοινού, δίνοντας λύσεις.

Ένας σημαντικός αριθμός μοντέλων 208 & 3008 είναι διαθέσιμα τώρα στην έκθεσή μας στη Λαμία σε πλούσιες εκδόσεις και 3 επιλογές κινητήρων.  Ορισμένα εξ αυτών είναι σε άμεση παράδοση και ορισμένα σε κοντινούς χρόνους παράδοσης.

Το Peugeot 208 είναι φυσικά διαθέσιμο σε βενζίνη, diesel και αμιγώς ηλεκτρικό, ενώ το Peugeot 3008 σε βενζίνη, diesel & hybrid, αναδεικνύοντας την έννοια της «δύναμης της επιλογής» που έχει κάθε υποψήφιος αγοραστής ανάλογα με τις ανάγκες του.

Όλα τα μοντέλα είναι εξοπλισμένα με μια μεγάλη γκάμα καινοτόμων τεχνολογιών, με αυτόματο ή χειροκίνητο κιβώτιο, σχεδιασμένα για να προσφέρουν την απόλυτη οδηγική απόλαυση και ασφάλεια.

Ο αριθμός των αυτοκινήτων είναι συγκεκριμένος και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε τώρα στο 22310 47535 .

 

Γνωρίστε τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες της PEUGEOT και οδηγήστε όλα τα νέα μοντέλα στην "Peugeot AUTOKAR" στη Λαμία.

Επίσημος διανομέας και επισκευαστής PEUGEOT. Στο 2 χιλ ΝΕΟ ΛΑΜΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ.  22310-47535 – autokar.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση