Πολυκατάστημα “POLITIKOS”: Χαρείτε αξέχαστες καλοκαιρινές στιγμές με στυλ και άνεση στην παραλία!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 25 Ιουνίου 2024 07:57 Πολυκατάστημα “POLITIKOS”: Χαρείτε αξέχαστες καλοκαιρινές στιγμές με στυλ και άνεση στην παραλία!

Το Πολυκατάστημα “POLITIKOS” παρουσιάζει τη νέα συλλογή μαγιό για το καλοκαίρι του 2024, προσφέροντας μοντέρνες και ποιοτικές επιλογές για όλη την οικογένεια!

Είτε έχετε ήδη οργανώσει τις καλοκαιρινές σας διακοπές και μικρές αποδράσεις είτε ξεκινάτε τώρα να τις σχεδιάζετε, στη φετινή συλλογή του Πολυκαταστήματος “POLITIKOS” θα βρείτε όλες τις τελευταίες τάσεις της μόδας! Ανεξάντλητες επιλογές σε μαγιό, ρούχα και παπούτσια παραλίας και αξεσουάρ για συνδυασμούς με στυλ, άνεση και πρακτικότητα, ώστε να απολαύσετε τις καλοκαιρινές σας στιγμές με αυτοπεποίθηση και κομψότητα!

Το καλοκαίρι του 2024 υπόσχεται να είναι γεμάτο στυλ και δημιουργικότητα στις παραλίες. Είτε επιλέξετε κάτι τολμηρό και φωτεινό είτε κάτι κλασικό και κομψό, οι φετινές τάσεις προσφέρουν κάτι για όλες και όλους.

Βρείτε τις πιο hot τάσεις της σεζόν στο Πολυκατάστημα “POLITIKOS”Δείτε τις προτάσεις που βάλαμε στο επίκεντρο για εσάς για να πάρετε μια γεύση από τις φετινές τάσεις που θα επικρατήσουν.

Γυναικεία Μαγιό

Μαγιό που αναδεικνύουν τη θηλυκότητα και τη μοναδικότητά σας! Από τα κομψά ολόσωμα μαγιό μέχρι τα σέξι μπικίνι σε ζωηρά χρώματα και εντυπωσιακά μοτίβα.

Αυτό το καλοκαίρι βλέπουμε την επιστροφή της αισθητικής των 70s με κροσέ λεπτομέρειες και λαμπερά λίκρα υφάσματα.

Το κλασικό τριγωνάκι και το μαγιό με τα κορδονάκια που προσαρμόζεται στο σώμα μας επέστρεψε και διεκδικεί δυναμικά μια θέση στη συλλογή των μαγιό μας!

Ντραπέ, με σούρες, φουντίτσες, δαντέλες, φερμουάρ, μεταλλικά διακοσμητικά στοιχεία και βέβαια το animal print (που ποτέ δεν βγαίνει εκτός μόδας), δίνουν έξτρα πινελιές κομψότητας και κάνουν κάθε κομμάτι μοναδικό.

Η απόλυτη φετινή τάση είναι ο ένας ώμος στο μαγιό που αναμένεται να φορεθεί πολύ!

Το look σας συμπληρώνουν δροσερά καφτάνια, ελαφριά φορέματα, ψάθινα καπέλα, άνετα και κομψά παπούτσια παραλίας θα συμπληρώσουν το στυλ σας και θα σας κάνουν να λάμψετε στην παραλία!

Ανδρικά Μαγιό

Η ανδρική συλλογή μας επικεντρώνεται σε άνετα και μοντέρνα σχέδια που ταιριάζουν σε κάθε στυλ και δραστηριότητα.

Από κλασικά σορτς σε ουδέτερες αποχρώσεις μέχρι έντονα χρώματα και prints. Ιδανικά για θαλάσσια σπορ και δραστηριότητες στην παραλία αλλά και για στιγμές χαλάρωσης στην ξαπλώστρα πλάι στο κύμα.

Κλασικές και κομψές επιλογές αλλά και πιο τολμηρές που θα αναδείξουν το μαυρισμένο σώμα σας!

Παιδικά Μαγιό

Για τους μικρούς μας φίλους, στη νέα μας συλλογή για το καλοκαίρι του 2024, το στυλ και η διασκέδαση συναντιούνται στην παραλία!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τα έντονα χρώματα, τα χαρούμενα μοτίβα, τα ζωηρά σχέδια και οι αγαπημένοι χαρακτήρες των παιδιών δίνουν μια χαρούμενη νότα στις καλοκαιρινές τους εμφανίσεις.

Μαγιό, ρούχα και αξεσουάρ από εξαιρετικής ποιότητας υλικά που επιτρέπουν στο δέρμα να αναπνέει, προστατεύουν από την υπεριώδη ακτινοβολία και διασφαλίζουν την ασφάλεια των παιδιών σας στον ήλιο.

Συνδυάστε τα με τα κατάλληλα αξεσουάρ για μικρούς κυρίους και μικρές κυρίες με απαράμιλλο στυλ!

Το Πολυκατάστημα “POLITIKOS”, με έδρα την Λαμία, είναι η Μεγαλύτερη Περιφερειακή επιχείρηση Ένδυσης και Υπόδησης στην Ελλάδα.

Αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για όλη την οικογένεια αφού στους 7 ορόφους του, έκτασης 6.000 τετραγωνικών μέτρων, φιλοξενεί περισσότερα από 300 Κορυφαία Fashion Brands.

Τα τελευταία χρόνια η εταιρία επεκτάθηκε και εδραιώθηκε στον χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου, με 7 e-shops στην Ελλάδα και το εξωτερικό, σηματοδοτεί τις εξελίξεις στο χώρο της μόδας και ανταποκρίνεται με επιτυχία στις απαιτήσεις του καταναλωτικού κοινού προσφέροντάς του μια εξαιρετική εμπειρία αγορών.

 


 

Πολυκατάστημα ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ
Καποδιστρίου & Αμαλίας 2, Λαμία

Τηλ.22310 38604
www.politikos-shop.gr
Facebook/Πολιτικός Πολυκατάστημα

 

 

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση