Γνωρίστε τη νέα καλοκαιρινή πρωτοβουλία της ΕΛΟΠΥ στο μίξερ της Athens Voice

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024 23:17 Γνωρίστε τη νέα καλοκαιρινή πρωτοβουλία της ΕΛΟΠΥ στο μίξερ της Athens Voice

Ψάρι και Γλυκό; Μόνο από το Fish from Greece & το Athens Voice

Με ενθουσιασμό σας ανακοινώνουμε την πρωτότυπη καλοκαιρινή έκδοση της ΕΛΟΠΥ σε συνεργασία με το περιοδικό Μίξερ που κυκλοφορεί σήμερα με το Athens Voice. Θα ανακαλύψετε τα καλοκαιρινά δροσερά γλυκά που ταιριάζουν με τα ψάρια Fish from Greece, έναν απίθανο γαστρονομικό συνδυασμό που θα σας ενθουσιάσει.

Η ταλαντούχα Ελένη Ψυχούλη δημιουργεί μοναδικές συνταγές με φρέσκα ελληνικά ψάρια Fish from Greece, ενώ ο μοναδικός Στέλιος Παρλιάρος μαγεύει τον ουρανίσκο συνδυάζοντάς τις με γευστικά επιδόρπια, ένας απρόσμενος και απολαυστικός συνδυασμός στο τραπέζι σας.

Βρείτε το νέο ΔΩΡΕΑΝ τεύχος του Athens Voice, που θα κυκλοφορήσει σε 60.000 αντίτυπα, σε 300 σημεία διανομής και … καλό καλοκαίρι!

 

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση