Λαμία: Γνωρίστε απόψε όλα τα νέα ηλεκτροκίνητα μοντέλα της ΚΙΑ!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2024 16:45 Λαμία: Γνωρίστε απόψε όλα τα νέα ηλεκτροκίνητα μοντέλα της ΚΙΑ!

Μη χάσετε τις "Ημέρες Ηλεκτροκίνησης - EV Days", αποκλειστικά στην "Κυρίτσης Hyundai Kia Motors" - Ελάτε απόψε σε ένα φαντασμαγορικό party, με πρωταγωνιστές τα νέα ηλεκτροκίνητα μοντέλα της ΚΙΑ!

Η αντιπροσωπεία "Κυρίτσης Hyundai Kia Motors", στο 1ο χλμ Ν.Ε.Ο. Λαμίας - Αθηνών, σας προσκαλεί απόψε σε ένα μοναδικό party, για τα 20 χρόνια συνεργασίας της εταιρείας  με την ΚΙΑ ΕΛΛΑΣ.

Φυσικά, στο χώρο θα υπάρχουν οι πρωταγωνιστές της βραδιάς... Τα νέα ηλεκτροκίνητα μοντέλα KIΑ, διαθέσιμα για test drive!

Στο party θα απολαύσετε δροσερά ποτά και πλούσιο φαγητό, ενώ Dj θα αναλάβει τη διασκέδασή σας.

Σας περιμένουμε απόψε στις 20:00 σε ένα μοναδικό καλοκαιρινό event, στο χώρο της αντιπροσωπείας "Κυρίτσης Hyundai Kia Motors", η οποία με την εμπειρία και τον επαγγελματισμό της δίνει λύσεις σε κάθε πρόβλημα κινητικότητας!

"Κυρίτσης Hyundai Kia Motors"
1ο χλμ Ν.Ε.Ο. Λαμίας - Αθηνών
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2231 037230
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook:
Κυρίτσης Hyundai Kia Motors

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση