Σήμερα Παρασκευή το Street Food Festival στα Καστέλλια Φωκίδας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2024 07:55 Σήμερα Παρασκευή το Street Food Festival στα Καστέλλια Φωκίδας

Ραντεβού απόψε στα Καστέλλια Φωκίδας για ένα ξεχωριστό Street Food Festival.

Η εκδήλωση θα γίνει δίπλα στο ποτάμι, σε ένα γραφικό σημείο του χωριού με αεράκι και δροσιά ώστε να περάσετε όμορφα μια καλοκαιρινή σας βραδιά.

Όσοι παρευρεθείτε, θα έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε μοναδικές λιχουδιές από το Food Locker, ξεχωριστές γεύσεις από τους σεφ, Φρανκ Τσιλιπάνο και Θανάση Ράγκα, αλλά και διάφορα σνακ - ποτά από το The Drunken Barrel.

Ακόμα, εκεί θα είναι και ο Κόκκινος για να γευτείτε τους ξεχωριστούς λουκουμάδες αλλά και το ζαχαροπλαστείο "Le Premier" για να σας δροσίσει με τις υπέροχες γεύσεις παγωτού.

Για να ολοκληρωθεί όμως ένας Street Food Festival, απαιτείται και η παρουσία του Starfall για να σας προσφέρει τα πιο καλοκαιρινά cocktails που θα σας απογειώσουν τη διάθεση και θα ανεβάσουν τη διασκέδαση στα ύψη.

Ο ξεχωριστός Dj Yiannis Vafiadis θα αναλάβει με τη μουσική του να σας ξεσηκώσει.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση