Λαμία: Το INTERED & το Ωδείο της Ι.Μ. Φθιώτιδος ενώνουν τις δυνάμεις τους με μία σούπερ προσφορά!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 30 Αυγούστου 2024 08:01 Λαμία: Το INTERED & το Ωδείο της Ι.Μ. Φθιώτιδος ενώνουν τις δυνάμεις τους με μία σούπερ προσφορά!
Κάντε σήμερα την εγγραφή σας και επωφεληθείτε έκπτωση -25%.
 
Με την ευκαιρία του προγραμματισμού για το νέο σχολικό έτος 2024 - 2025 το Κέντρο Μελέτης Δημοτικού και Γυμνασίου του INTERED Λαμίας και το Ωδείο της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος «ΓΕΡΜΑΝΟΣ ο ΜΕΛΩΔΟΣ» θα ήθελαν να ευχαριστήσουν θερμά τους μαθητές και τους γονείς/κηδεμόνες που τους στήριξαν κατά το σχολικό έτος 2023-2024 με την εμπιστοσύνη τους, παρέχοντας μια νέα εκπαιδευτική δυνατότητα - προσφορά: 
 
Οι μαθητές και των δύο εκπαιδευτικών δομών θα επωφεληθούν αμφίδρομης έκπτωσης 25% στη φοίτησή τους.
 
Πιο συγκεκριμένα, οι μαθητές του INTERED Λαμίας θα μπορούν να φοιτήσουν στο Ωδείο της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος «ΓΕΡΜΑΝΟΣ ο ΜΕΛΩΔΟΣ» με έκπτωση 25% στις μουσικές τους σπουδές ενώ αντίστοιχα οι μαθητές του Ωδείου θα έχουν την δυνατότητα να φοιτήσουν στο Κέντρο Μελέτης Δημοτικού και Γυμνασίου του INTERED Λαμίας με έκπτωση 25%.
 
Κοινός μας στόχος είναι να διαμορφώσουμε εκπαίδευση ποιοτική και οικονομικά προσβάσιμη σε όλους!
 
Δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες για τα τμήματα της νέας σχολικής χρονιάς:
 
INTERED Λαμίας (Πλατεία Πάρκου 1 (4ος όροφος), Λαμία)
Τηλ. 2231022540, Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.,  Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος: https://interedlamias.gr/interest/
Ώρες επικοινωνίας: 10:00 – 20:00
 
Ωδείο Ι.Μ. Φθιώτιδος «ΓΕΡΜΑΝΟΣ ο ΜΕΛΩΔΟΣ»  (Μ. Αλεξάνδρου 22 και Αγράφων, Λαμία)
Τηλ. 2231050168, Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Φόρμα επικοινωνίας: https://www.odeioimfth.gr/epikoinonia/
Ώρες επικοινωνίας: 09:00 – 13:00


 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση