«Maison Kids» λέγεται τώρα πλέον η παιδική μόδα στη Λαμία!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2016 08:10 «Maison Kids» λέγεται τώρα πλέον η παιδική μόδα στη Λαμία!

Είναι στον πεζόδρομο της οδού Βύρωνος, στο κέντρο της πόλης... ντύνει τα παιδιά, επώνυμα και οικονομικά... και υποδέχεται το Φθινόπωρο - Χειμώνα με τις νέες συλλογές ρούχων, προσφέροντας την ήδη αναγνωρισμένη ποιότητα σε συνδυασμό με τις καταπληκτικές τιμές.!!!

Το κατάστημα βρεφικών - παιδικών και βαπτιστικών ενδυμάτων «Maison Kids», Βύρωνος 12 στον πεζόδρομο, σας προσκαλεί  να γνωρίσετε την καινούργια κολεξιόν των επωνύμων εταιριών μας, Mayoral - Gang- Losan - M&B - EBITA - NEK - DOLCE BAMBINI.

Στο «Maison Kids», όπου ο μοντέρνος σχεδιασμός και η ποιότητα συναντάει τις χαμηλές τιμές, θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα συλλογής παιδικών ρούχων και φυσικά την νέα παιδική κολεξιόν για τον Χειμώνα του 2016 -2017 !!!

MAYORAL

LOSAN

GANG

M&B FASHION

EBITA

«Maison Kids» Έτσι λένε τώρα το Παιδικό Ρούχο στη Λαμία!

Έλα κι εσύ στην παρέα μας στο FACEBOOK!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση