Χριστούγεννα με εκπλήξεις στο κοσμηματοπωλείο "AV ATHANASIOS VELLIOS" στη Λαμία!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2016 10:06 Χριστούγεννα με εκπλήξεις στο κοσμηματοπωλείο "AV ATHANASIOS VELLIOS" στη Λαμία!

Και φέτος στις η καλύτερη επιλογή για τα ΔΩΡΑ σας είναι το Κοσμηματοπωλείο "AV ATHANASIOS VELLIOS", Ροζάκη Αγγελή 20 & Καλύβα Μπακογιάννη (πεζόδρομος) στη Λαμία.

Εκπληκτικές ιδέες για ΔΩΡΑ σε απίστευτα χαμηλές τιμές!!!

Αύριο Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου, προπαραμονή των Χριστουγέννων, ο πεζόδρομος θα πλημμυρίσει από Χριστουγεννιάτικες μελωδίες από σαξόφωνο.

Την προπαραμονή της Πρωτοχρονιάς, Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου, στον πεζόδρομο Ροζάκη Αγγελή 20 & Καλύβα Μπακογιάννη γωνία, θα σας περιμένει και πάλι ο κλόουν, με face painting, μπαλόνια και άλλες εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους.

Στο κοσμηματοπωλείο "AV ATHANASIOS VELLIOS", και φέτος θα βρεις εκπληκτικές ιδέες για ΔΩΡΑ σε απίστευτα χαμηλές τιμές!!!

Ο χρόνος αλλάζει και υποδεχόμαστε το 2017, με ένα "Γούρι" ή ένα "Ρόδι", χειροποίητο!!!

«Ότι σας αρέσει. Αρκεί να το επιλέξετε με την καρδιά σας και να το χαρίσετε με την ψυχή σας.... Το χειροποίητο έχει άλλη χάρη. Και δεν είναι ακριβό. Σημασία έχει η ευχή και να στο έχει χαρίσει άνθρωπος που σε αγαπά...», μας είπε ο ιδιοκτήτης Θανάσης Βέλλιος που φτιάχνει φτιάχνει χειροποίητα κοσμήματα, Γούρια, Ρόδια, με πολύ μεράκι από την ηλικία των 15 ετών.

Το κοσμηματοπωλείο "AV ATHANASIOS VELLIOS" τις προηγούμενες ημέρες έκανε κλήρωση με 5 τυχερούς να κερδίζουν από ένα ρολόι OOZOO, το οποίο παρέλαβαν από την ίδια την παρουσιάστρια Ντορέττα Παπαδημητρίου!

Δείτε το βίντεο με την κλήρωση όπου η Ντορέττα Παπαδημητρίου ήρθε στη Λαμία και στο κατάστημα "AV ATHANASIOS VELLIOS" για να δώσει η ίδια, στους 5 τυχερούς, από ένα ρολόι OOZOO!!!

Και φέτος στις γιορτές η καλύτερη επιλογή για δώρα είναι το κοσμηματοπωλείο "AV ATHANASIOS VELLIOS" στον πεζόδρομο Ροζάκη Αγγελή 20 & Καλύβα Μπακογιάννη γωνία, στο κέντρο της πόλης!!!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση