Θέλεις ΔΩΡΕΑΝ πινακίδα για το POS;

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 07 Φεβρουαρίου 2017 08:05 Θέλεις ΔΩΡΕΑΝ πινακίδα για το POS;

Μια έξυπνη κίνηση από το Επιμελητήριο Φθιώτιδας...

Πρόστιμο 1.000€ θα επιβάλλεται στο εξής σε καταστηματάρχες και επαγγελματίες που δεν έχουν αναρτημένες πινακίδες στις εισόδους και στα ταμεία των καταστημάτων τους, με τις οποίες και θα ενημερώνουν τους καταναλωτές αν διαθέτουν ή όχι μηχάνημα POS (αυτό που επιτρέπει την πληρωμή με κάρτες).

Δωρεάν αυτοκόλλητη πινακίδα από το Επιμελητήριο Φθιώτιδας

«Τo Επιμελητήριο Φθιώτιδας ενημερώνει τις επιχειρήσεις - μέλη του, ότι οι συνάδελφοι επιχειρηματίες μπορούν να προμηθεύονται τις δύο εκδοχές της ενημερωτικής πινακίδας που οφείλουν, τα καταστήματα και οι επαγγελματίες, να αναρτήσουν στην είσοδο και στο ταμείο, που θα αναφέρει αν δέχονται πληρωμές με κάρτα ή όχι, από τα γραφεία μας στη Λαμία (Όθωνος 3).

Οι αυτοκόλλητες ετικέτες θα διατίθενται από την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017 δωρεάν σε όλους τους ενδιαφερόμενους».

......................................................................................................

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση