Σήμερα: Επιλέγουμε Κοσμηματοπωλείο «Κροντηρά» και κερδίζουμε ένα υπέροχο ρολόι !!!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2017 09:01 Σήμερα: Επιλέγουμε Κοσμηματοπωλείο «Κροντηρά» και κερδίζουμε ένα υπέροχο ρολόι !!!

Φέτος στη γιορτή των ερωτευμένων έχετε έναν επιπλέον λόγο για να επιλέξετε το Κοσμηματοπωλείο «Κροντηρά» μιας και με κάθε αγορά άνω των €10 συμμετέχετε στην κλήρωση για ένα ρολόι Jacques Lemans αξίας €142.

Η 14η Φεβρουαρίου έφτασε και κάθε ιστορία αγάπης συμπληρώνεται με ένα ξεχωριστό δώρο που θα κάνει το αγαπημένο σας πρόσωπο να σας ερωτευτεί ξανά. Επιλέξτε ένα διαχρονικό δώρο από το κοσμηματοπωλείο «Κροντηρά» και βγείτε διπλά κερδισμένοι.

Για κάθε αγορά άνω των €10 συμμετέχετε στην κλήρωση για ένα ρολόι Jacques Lemans αξίας €142.

Στο κοσμηματοπωλείο «Κροντηρά» σας περιμένει μια μοναδική συλλογή από μενταγιόν, κολιέ, βραχιόλια, δαχτυλίδια και ρολόγια σε πολύ προσιτές τιμές.

Επίσης, αποκλειστικά στο κοσμηματοπωλείο «Κροντηρά» θα βρείτε τη φετινή μας δημιουργία για τον φιλανθρωπικό σύλλογο «Συν στον άνθρωπο» σε τιμές από €17. Σημαντικό μέρος των εσόδων διατίθεται στο «Συν στον άνθρωπο».

ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΩΛΕΙΟ «ΚΡΟΝΤΗΡΑ»
Από το 1922
Ιστορία αξίας ανεκτίμητης

Ρήγα Φεραίου 18, Λαμία
www.krontira.gr

Ο διαγωνισμός λήγει το βράδυ της Τρίτης 14/02/2017. Ο νικητής του διαγωνισμού θα ενημερωθεί τηλεφωνικώς και θα ανακοινωθεί στο www.lamiareport.gr την Τετάρτη 15/02/2017.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση