Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η 20η συνάντηση Vespa Club - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2017 15:14 Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η 20η συνάντηση Vespa Club - ΒΙΝΤΕΟ

Η χειμερινή 20η Πανελλήνια συνάντηση vespa club ολοκληρώθηκε με το ανεπανάληπτο πάρτι το βράδυ του Σαββάτου με τους φοβερούς "ΙΜΑΜ BAILDI" σε πολλά κέφια και με χορό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες

Στον τόπο τεχνών Χώρα, στα Λελέικα Υπάτης, πάνω από 250 φίλοι της vespa ήρθαν από όλη την Ελλάδα, Κύπρο και Σερβία!!! Στα Λουτρά Υπάτης από το βράδυ της Παρασκευής δύσκολα μπορούσε να βρει κανείς ελέυθερο δωμάτιο σε κάποιο ξενοδοχείο! Οι δρομοι γεμάτοι με πολύχρωμες βέσπες!

Με ένα πάρτυ, από αυτά που συνηθίζουν να κάνουν  οι ΙΜΑΜ BAILDI , έκλεισε η Πανελλήνια συνάντηση των Vespa Club της Ελλάδας  το βράδυ του Σαββάτου 11 Φεβρουαρίου 2017. Ο χορός συνεχίστηκε και μετά το live μέχρι πρωίας!

Το Vespa Club Λαμίας διοργάνωσε τη χειμερινή συνάντηση  με πολύ μεγάλη επιτυχία, κατά γενική ομολογία, και έδωσε νέο ραντεβού με τους φίλους της vespa για τη θερινή συνάντηση στα τέλη Αυγούστου .

Οι ΙΜΑΜ BAILDI ,όπως πάντα, ξεσήκωσαν το  κοινό τους καθώς και  τους επισκέπτες της Πανελλήνιας  συνάντησης Vespa  με ρυθμούς  salsa,mambo,latin,τσιφτετέλια ,παραδοσιακά …έτσι όπως πρέπει σε κάθε ΠΑΡΤΙ.

Επόμενη προγραμματισμένη συναυλία στα Λελέικα Υπάτης είναι την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017, με τον Φοίβο Δεληβοριά. Επισκεφτείτε το www.xwra.gr για να δείτε το πλήρες πρόγραμμα ή τηλεφωνήστε στο 22310 51075.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση