Το μήνυμα των φίλων του Παναθηναϊκού στους παίκτες της ομάδας

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 01 Ιουνίου 2024 12:42 Το μήνυμα των φίλων του Παναθηναϊκού στους παίκτες της ομάδας Οι φίλαθλοι φωτογραφίζονται στο AR video booth του Πάμε Στοίχημα

Συγκίνηση στην προβολή του βίντεο κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Άρη

«Λεσόρ, σκορπάς παντού μαγεία», «Κώστα Σλούκα σ’ αγαπώ», «Ντίνο Μήτογλου είσαι απίστευτος», είναι μερικά από τα γεμάτα συναίσθημα και χαρά μηνύματα που έστειλαν οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού στους παίκτες, μέσω της κάμερας του ΟΠΑΠ.  

Στον πρώτο αγώνα του Παναθηναϊκού AKTOR ως εστεμμένου πρωταθλητή της Euroleague, το κλίμα ήταν πανηγυρικό. Από τη μεγάλη γιορτή που πραγματοποιήθηκε χθες στο ΟΑΚΑ, δεν θα μπορούσε να λείπει το Πάμε Στοίχημα, Μέγας Χορηγός του Παναθηναϊκού.

Φρόντισε μάλιστα, να μεταφέρει στον προπονητή Εργκίν Αταμάν και τους παίκτες, τα μηνύματα των φίλων της ομάδας για την κατάκτηση του πολυπόθητου έβδομου αστεριού.

Το σχετικό βίντεο προβλήθηκε στη διάρκεια της χθεσινής βραδιάς, γεμίζοντας με συγκίνηση όλους τους παρευρισκόμενους στο ΟΑΚΑ.

Δείτε το βίντεο:  


Οι φίλαθλοι φωτογραφίζονται στο AR video booth του Πάμε Στοίχημα


Οι φίλαθλοι φωτογραφίζονται στο
AR video booth του Πάμε Στοίχημα


Τα συλλεκτικά
t-shirts με το νέο σήμα της ομάδας που μοίρασε το Πάμε Στοίχημα


Στιγμιότυπο από το τη δράση
kiss cam του Πάμε Στοίχημα


Yπερτυχερός του Instagram διαγωνισμού του ΟΠΑΠ παρακολουθεί τον αγώνα από τη baseline του γηπέδου

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση