Εύβοια: Συλλήψεις τριών ταξιδιωτών με ναρκωτικά

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 25 Ιουνίου 2024 17:41 Εύβοια: Συλλήψεις τριών ταξιδιωτών με ναρκωτικά

Άλλες τέσσερις συλλήψεις στο νησί…

Αυξημένοι είναι οι έλεγχοι στα λιμάνια της χώρας με την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου.

Κλιμάκιο ανδρών της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου και Οργάνων του Λιμενικού Σταθμού Μαντουδίου, με εντολές της 4ης ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ., πραγματοποίησαν ελέγχους στον επιβατικό λιμένα Κυμασίου (Μαντουδίου).

Αποτέλεσμα των ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν 21 με 22 Ιουνίου ήταν τρεις συλλήψεις ατόμων από τα οποία κατασχέθηκαν:

οχτώ (08) συσκευασίες με κοκαΐνη συνολικού μεικτού βάρους 12,1 γραμμαρίων,

δύο (02) συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού μεικτού βάρους 9,2 γραμμαρίων,

πέντε (05) συσκευασίες με MDMA συνολικού βάρους 3,7 γραμμαρίων,

μία (01) συσκευασία με ηρωίνη 2,6 γραμμαρίων,

τρία (03) αυτοσχέδια τσιγάρα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 2,7 γραμμαρίων,

είκοσι επτά (27) τεμάχια LSD

και μία (01) συσκευασία με κεταμίνη βάρους 0,4 γραμμαρίων.

Οι συλληφθέντες κατόπιν προφορικής εντολής Εισαγγελέως Πρωτοδικών Χαλκίδας αφέθηκαν ελεύθεροι και οι σχηματιζόμενες κατά αυτών δικογραφίες πρόκειται υποβληθούν στο πλαίσιο τακτικής διαδικασίας.

Συλλήψεις για ναρκωτικά όμως είχαμε και εντός του νησιού από Γ’ Ο.Π.Κ.Ε. του Αστυνομικού Τμήματος Ιστιαίας (δύο συλλήψεις), Β’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας (ένας άνδρας) και Αστυνομικό Τμήμα Διρφύων – Μεσσαπίων (ένας άνδρας). Μαζί με τη σύλληψη ενός αλλοδαπού που είχαμε στη Θήβα από το Τμήμα Ασφάλειας, φτάσαμε στις πέντε (5), ενώ κατασχέθηκαν ποσότητες ηρωίνης, κοκαΐνης και ακατέργαστης κάνναβης, χρηματικό ποσό και συσκευή κινητού τηλεφώνου.

Επιπλέον, ένας εκ των συλληφθέντων κατηγορείται και για παράβαση νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα, καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν τριάντα (30) αδασμολόγητα πακέτα τσιγάρων.

Σε βάρος όλων σχηματίστηκαν σχετικές ποινικές δικογραφίες.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση