Σλοβενία – Σερβία 1-1: Ισοπαλία με buzzer beater των Σέρβων που έμειναν «ζωντανοί»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024 18:12 Σλοβενία – Σερβία 1-1: Ισοπαλία με buzzer beater των Σέρβων που έμειναν «ζωντανοί»

Η Σλοβενία ήταν “αγκαλιά” με μία σπουδαία νίκη στο Euro 2024, αλλά η Σερβία σκόραρε στην τελευταία φάση του αγώνα και πήρε την ισοπαλία με 1-1, μένοντας “ζωντανή” για την πρόκριση από τον τρίτο όμιλο της διοργάνωσης.

Ένα γκολ του Κάρνιτσιτς στο 70ο λεπτό του αγώνα, έδωσε το προβάδισμα στη Σλοβενία, σε ένα ματς με πάρα πολλές ευκαιρίες και δύο δοκάρια για τη Σερβία, η οποία είχε μοιραίο τον Μίτροβιτς, αλλά βρήκε… ήρωα της τελευταίας στιγμής στο πρόσωπο του Γιόβιτς.

Ο επιθετικός της Μίλαν πέρασε στο ματς ως αλλαγή και με κεφαλιά στο 90+6′ διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής του Euro 2024.

Οι Σέρβοι απέφυγαν έτσι το πρόωρο “αντίο” από τη διοργάνωση της Γερμανίας, ενώ η Σλοβενία έχασε μία τεράστια ευκαιρία να γίνει φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Η βαθμολογία στον 3ο όμιλο

Αγγλία 3 (1)

Σλοβενία 2 (2)

Δανία 1 (1)

Σερβία 1 (2)

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση