Euroleague: Καλάθι από το Παναθηναϊκός – Μακάμπι στην κορυφή του top10 με τους πιο «τρελούς» πόντους της σεζόν

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 29 Ιουνίου 2024 12:09 Euroleague: Καλάθι από το Παναθηναϊκός – Μακάμπι στην κορυφή του top10 με τους πιο «τρελούς» πόντους της σεζόν

Η Euroleague έδωσε στη δημοσιότητα τα 10 απίστευτα καλάθια της σεζόν που ολοκληρώθηκε - Μια “τρελή” φάση από το Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ βρέθηκε στην κορυφή.

Ένα μήνα μετά την ολοκλήρωση του Final Four του Βερολίνου και τον θρίαμβο του Παναθηναϊκού, η Euroleague συνεχίζει να βγάζει “θεματάκια”, δίνοντας στη δημοσιότητα το top10 με τα πιο “τρελά” καλάθια της σεζόν.

Στην κορυφή του απίστευτου top10 φιγουράρει το τυχερό καλάθι που πέτυχε ο Αντόνιους Κλίβελαντ κόντρα στον Ματίας Λεσόρ, στο Παναθηναϊκός – Μακάμπι, για τα πλέι οφ της Euroleague.

Ο Αμερικανός πήγε να καρφώσει με δύναμη και να κάνει “πόστερ” τον Λεσόρ, η μπάλα χτύπησε στη στεφάνη, πήρε τεράστιο ύψος και τελικά -μετά από αυτή την απίστευτη τροχιά που διέγραψε κατέληξε στο καλάθι του Παναθηναϊκού!

Πέρα από αυτό το καλάθι, στο top10 βρίσκεται και ένας πολύ δύσκολος πόντος του Τάιλερ Ντόρσεϊ.

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση