Conference League: Η πορεία του θριάμβου στον τόπο γέννησης του Ολυμπιακού

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 30 Ιουνίου 2024 18:34 Conference League: Η πορεία του θριάμβου στον τόπο γέννησης του Ολυμπιακού

Ένας μήνας και μια ημέρα πέρασε από το βράδυ που ο Ολυμπιακός έγινε η πρώτη ελληνική ομάδα που κατέκτησε ευρωπαϊκό τίτλο στο ποδόσφαιρο. Το βράδυ της 29ης Μαϊου 2024 κέρδισε 1-0 την Φιορεντίνα στην Opap Arena και σήκωσε το Conference League.

Το κανάλι της ΠΑΕ Ολυμπιακός στο YouTube παρουσίασε χθες το πρώτο βίντεο της παρακάμερας με όσα έγιναν εκείνο το βράδυ στο γήπεδο.

Με τίτλο «Δεν είναι πλέον ένα όνειρο τρελό, είναι μία πραγματικότητα!» το Olympiacos TV παρουσίασε πριν από λίγες ώρες και το 2ο μέρος της παρακάμερας που δείχνει πως η ομάδα ξεκίνησε με το ανοιχτό πούλμαν από την Λεωφόρο Συγγρού και πως έφτασε στον Πειραιά, στον τόπο που γεννήθηκε το 1925 ο Ολυμπιακός.

Πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση