ΑΕΚ: O Αμπουμπακαρί Κοϊτά έφτασε στην Αθήνα για λογαριασμό της Ένωσης

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2024 18:55 ΑΕΚ: O Αμπουμπακαρί Κοϊτά έφτασε στην Αθήνα για λογαριασμό της Ένωσης

O Αμπουμπακαρί Κοϊτά έφτασε στην Αθήνα για λογαριασμό της ΑΕΚ, με τον 25χρονο εξτρέμ να ανακοινώνεται το προσεχές διάστημα από την Ένωση.

Ο Αμπουμπακαρί Κοϊτά θα είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ, με τον διεθνή Μαυριτανό ποδοσφαιριστή να φτάνει το μεσημέρι της Πέμπτη (11/07/24) στην Αθήνα. Κάπως έτσι, σημειώνει το newsit.gr, ο Κοϊτά αφού περάσει από ιατρικές εξετάσεις θα ανακοινωθεί από την ΑΕΚ, σε μια μεταγραφή που θα στοιχίσει στην ένωση περισσότερα από 4 εκατομμύρια ευρώ.

Ο 25χρονο εξτρέμ θα αποκτηθεί από την Σιντ Τρούιντεν, με τον ίδιο τη σεζόν που μας πέρασε να έχει 15 γκολ και 3 ασίστ σε 38 παιχνίδια για όλες τις διοργανώσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση