Βροχές, καταιγίδες, χαλάζι, κεραυνοί και στη Στερεά το επόμενο 48ωρο

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2024 10:17 Βροχές, καταιγίδες, χαλάζι, κεραυνοί και στη Στερεά το επόμενο 48ωρο

Τα πιο έντονα φαινόμενα στη Στερεά Ελλάδα θα είναι το διήμερο Παρασκευή και Σάββατο με μπουρίνια και έντονη κεραυνική δραστηριότητα.

Με ανάρτησή του στο Facebook, αναφέρει ότι αιτία αποτελεί η έντονη θερμοκρασιακή διαφορά που θα επικρατήσει ανάμεσα στη χαμηλή ατμόσφαιρα αλλά και σε στρώματα αυτής που βρίσκονται σε μεγαλύτερα ύψη μιας και πιο ψυχρές αέριες μάζες από την περιοχή της ανατολικής βορειοανατολίκής Ευρώπης θα κινηθούν προς την Ελλάδα.

Τα κύρια χαρακτηριστικά της κακοκαιρίας θα είναι βροχές, καταιγίδες, χαλάζι και αυξημένη συχνότητα κεραυνών - αστραπών.

Οι πιο επικίνδυνες περιοχές

Σύμφωνα με τον γνωστό μετεωρολόγο, οι περιοχές που εμφανίζουν τη μεγαλύτερη επικινδυνότητα είναι το δυτικό και βόρειο Αιγαίο (Χαλκιδική - Σποράδες), τα ανατολικά και νότια τμήματα της Θεσσαλίας, η Στερεά συμπεριλαμβανομένης της Αττικής, η Εύβοια με έμφαση τα κεντρικά και βόρεια τμήματα και η Πελοπόννησος.

Δείτε αναλυτικά την ανάρτησή του:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση