Παναθηναϊκός: Βήμα για πρόκριση και... ραντεβού με το «τριφύλλι» η Μπότεφ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2024 23:01 Παναθηναϊκός: Βήμα για πρόκριση και... ραντεβού με το «τριφύλλι» η Μπότεφ

Η Μπότεφ Πλόβντιβ επικράτησε 2-1 της Μάριμπορ στη Βουλγαρία και απέκτησε τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League, όπου περιμένει τη νικήτρια του ζευγαριού ο Παναθηναϊκός.

Βήμα πρόκρισης από την Μπότεφ Πλόβντιβ, που, παρότι μπήκε ως αουτσάιντερ στο ζευγάρι με τη Μάριμπορ, αύξησε τις πιθανότητές της να βρεθεί στον δρόμο του Παναθηναϊκό προς του ομίλους του Europa League.

Το «τριφύλλι» συνεχίζει την προετοιμασία του και περιμένει να μάθει τον αντίπαλό του στον 2ο προκριματικό γύρο της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Οι Βούλγαροι επικράτησαν 2-1 των Σλοβένων στη Φιλιππούπολη και απέκτησαν το ισχνό αλλά σημαντικό προβάδισμα εν όψει της εκτός έδρας ρεβάνς. Σε ένα πρώτο ημίχρονο με καλό ρυθμό και εκατέρωθεν ευκαιρίες, οι δύο ομάδες ουσιαστικά αλληλοεξουδετερώθηκαν και πήγαν στα αποδυτήρια ισόπαλες.

Ο Ουγιά άνοιξε το σκορ για την Μπότεφ μόλις στο 9ο λεπτό και ο Σίρβις στο 19' έφερε το παιχνίδι στα ίσα για τη Μάριμπορ. Τη διαφορά στο παιχνίδι την έκανε το τέρμα του 20χρονου Ίλιεφ στο 74ο λεπτό, χάρη στο οποίο ο Μπότεφ πήρε τη νίκη.

Βασικός και για 90 λεπτά αγωνίστηκε για τους Βούλγαρους ο Έλληνας αριστερός μπακ, Κωνσταντίνος Μπαλογιάννης.

Πηγή: gazzetta.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση