ΑΕΚ: Ο Έρικ Λαμέλα έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του και έρχεται Αθήνα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2024 09:24 ΑΕΚ: Ο Έρικ Λαμέλα έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του και έρχεται Αθήνα Φωτό: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μια μεγάλη μετεγγραφή φαίνεται ότι ολοκληρώνει η ΑΕΚ, σύμφωνα με το ΑΠΕ. Οι ανακοινώσεις φαίνεται πως απομένουν, προκειμένου ο Έρικ Λαμέλα να θεωρείται ποδοσφαιριστής των “κιτρινόμαυρων”.

Σύμφωνα με πληροφορίες αλλά και δημοσιεύματα από τα ελληνικά Μέσα -και το ΑΠΕ- ο Έρικ Λαμέλα έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιό με την ΑΕΚ και αναμένεται άμεσα στην Αθήνα.

Ο ο 32χρονος Αργεντινός προπονείται μόνος του εδώ και εβδομάδες και αναμένεται στη χώρα μας, για να εγκατασταθεί και να ενσωματωθεί στις προπονήσεις της ΑΕΚ.

Στην περίπτωση που το deal έχει -πραγματικά- ολοκληρωθεί, υπάρχει δυνατότητα ο Λαμέλα να δηλωθεί στη λίστα της UEFA για τα ματς με την Ίντερ Εσκάλδες, ώστε να μπορεί να μπορεί να χρησιμοποιηθεί, έστω και στη ρεβάνς.

Άμεσα ενσωματώνεται στην προετοιμασία της ΑΕΚ και ο Μόουζες Οντουμπάτζο, ενώ θα ακολουθήσουν οι επόμενες κινήσεις, για αριστερό μπακ και σέντερ φορ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση