Ο Εργκίν Αταμάν για τρία ακόμα χρόνια στον πάγκο του Παναθηναϊκού

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 23 Ιουλίου 2024 18:49 Ο Εργκίν Αταμάν για τρία ακόμα χρόνια στον πάγκο του Παναθηναϊκού

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε πως ο Εργκίν Αταμάν επέκτεινε τη συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό για ακόμα τρία χρόνια.

Με μία φωτογραφία, μαζί με τον Εργκίν Αταμάν και τον Μίσκο Ραζνάτοβιτς, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε την παραμονή του Τούρκου προπονητή στον Παναθηναϊκό για τρία ακόμα χρόνια.Το συμβόλαιο που είχε ο Εργκίν Αταμάν με τον Παναθηναϊκό έληγε το 2025, ωστόσο οι δύο πλευρές είχαν εκφράσει εδώ κι αρκετό καιρό να συνεχίσουν την κοινή πορεία τους για περισσότερα χρόνια.

Έτσι κι έγινε! Ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς έφτασε στην Αθήνα και συναντήθηκε με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τον Έργκιν Αταμάν, με τη συμφωνία να έρχεται μέσα σε λίγα λεπτά. Ο Τούρκος προπονητής γράφει το newsit.gr, θα συνεχίσει στο τιμόνι του Παναθηναϊκού την επόμενη τριετία με στόχο να κατακτήσει κι άλλες Euroleague με τους πρωταθλητές Ευρώπης.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση