Ελλάδα – Σερβία 11-12: Αποκλεισμός για την εθνική πόλο ανδρών

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 07 Αυγούστου 2024 17:54 Ελλάδα – Σερβία 11-12: Αποκλεισμός για την εθνική πόλο ανδρών

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, η εθνική ομάδα πόλο ανδρών υπέστη μια δραματική ήττα από τη Σερβία με σκορ 11-12, χάνοντας την ευκαιρία να προκριθεί στους ημιτελικούς.

Ο αγώνας ήταν αμφίρροπος και γεμάτος ένταση, με τις δύο ομάδες να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό καθ' όλη τη διάρκεια των τεσσάρων οκταλέπτων. Ισοφάρισε 20 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη, αλλά δέχτηκε γκολ μόλις 4 δευτερόλεπτα πριν σφυρίξει ο διαιτητής για τελευταία φορά. 

Ο Γιάννης Φουντούλης και ο Άγγελος Βλαχόπουλος διακρίθηκαν για την επιθετική τους συνεισφορά, ενώ ο τερματοφύλακας Μανώλης Ζερδεβάς έκανε σημαντικές αποκρούσεις.

Όμως, στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα, η Σερβία κατάφερε να σημειώσει το καθοριστικό γκολ, κερδίζοντας τον αγώνα με σκορ 12-11 και αποκλείοντας την Ελλάδα από τη συνέχεια του τουρνουά.

Παρά την ήττα, η ελληνική ομάδα πόλο ανδρών απέδειξε για άλλη μια φορά το υψηλό της επίπεδο και την ικανότητά της να ανταγωνίζεται τις κορυφαίες ομάδες του κόσμου. Οι αθλητές και το τεχνικό επιτελείο παραμένουν περήφανοι για την απόδοσή τους και ανυπομονούν να συνεχίσουν να δουλεύουν σκληρά για μελλοντικές επιτυχίες.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση