Τσιτσιπάς – Κοκκινάκης 1-3: Πρόωρος αποκλεισμός από το US Open για τον Έλληνα πρωταθλητή

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 27 Αυγούστου 2024 22:17 Τσιτσιπάς – Κοκκινάκης 1-3: Πρόωρος αποκλεισμός από το US Open για τον Έλληνα πρωταθλητή

Μετά τη Μαρία Σάκκαρη και ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποχαιρέτησε πρόωρα το τελευταίο Grand Slam της σεζόν, καθώς ηττήθηκε καθαρά από τον Θανάση Κοκκινάκη με 1-3 σετ στον πρώτο γύρο του US Open.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς εμφανίστηκε κατώτερος των περιστάσεων για ακόμα μία χρονιά στη Νέα Υόρκη και αποχαιρέτησε το US Open από τον πρώτο γύρο.

Ο Έλληνας πρωταθλητής διανύει περίοδο αγωνιστικής κρίσης κι αυτό φάνηκε και στο παιχνίδι με τον Θανάση Κοκκινάκη, ο οποίος επικράτησε με 3-1 σετ (6-7, 6-4, 3-6, 5-7) και πήρε το εισιτήριο για τον δεύτερο γύρο, όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του Νούνο Μπόργκες – Φεντερίκο Κορία.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς απογοήτευσε ξανά στο US Open. Είναι χαρακτηριστικό ότι δεν έχει πάει ποτέ πέρα από τον τρίτο γύρο στη διοργάνωση, ενώ έχει χάσει τρεις φορές στην πρεμιέρα του!

Ο Έλληνας πρωταθλητής πάλεψε για 3 ώρες και 54 λεπτά κόντρα στον Θανάση Κοκκινάκη, με τον Ελληνοαυστραλό να είναι ανώτερος και να πανηγυρίσει την πρώτη νίκη της καριέρας του κόντρα στον Τσιτσιπά, τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά.

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση