Σβεν Γκόραν Έρικσον: Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Σουηδού προπονητή πριν τα παιχνίδια του Champions League

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 27 Αυγούστου 2024 23:04 Σβεν Γκόραν Έρικσον: Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Σουηδού προπονητή πριν τα παιχνίδια του Champions League

Η UEFA δεν ξέχασε τον Σβεν Γκόραν Έρικσον, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα (27/8/2024) - Πριν από τα παιχνίδια για τα πλέι οφ του Champions League, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Σουηδού προπονητή.

Ο Σουηδός υπήρξε ένας από τους κορυφαίους προπονητές της Ευρώπης τις δεκαετίες του 1980 και του 1990 και το 2001 έγινε ο πρώτος ξένος τεχνικός που ανέλαβε την εθνική Αγγλίας, με την οποία έφτασε ως τα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2002 και το 2006, αλλά και του EURO 2004.

Ο Σβεν Γκόραν Έρικσον έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών. Στις αρχές του χρόνου, ο Σουηδός προπονητής είχε ανακοινώσει ότι πάσχει από καρκίνο τελικού σταδίου στο πάγκρεας, ενώ πριν λίγες ημέρες αποχαιρέτησε τους φιλάθλους με ένα συγκινητικό βίντεο που αναρτήθηκε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Πηγή: newsit.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση